Frokostmøte om Innovative Anskaffelser i Kirkenes

Innovative anskaffelser handler om å utnytte mulighetene som ligger i anskaffelsesregelverket og virkemiddelapparatet til å kjøpe bedre produkter og tjenester. Formålet er bedre og mer effektive tjenester, offentlige besparelser, næringsvekst og lavere utslipp.

Sammen med Innovasjon Norge, Forskningsrådet, Sør-Varanger Utvikling AS og Kirkenes Næringshage AS inviterer vi til frokostmøte med fokus på Innovative Anskaffelser og mulighetene som ligger i å bruke anskaffelser som regional innovasjonsmotor.

Tidspunkt

Torsdag 4. april 2019 kl. 08:30 - 10:30

Sted

Thon Hotel Kirkenes

Om arrangementet

Er du leder, fagansatt eller innkjøper i en offentlig virksomhet? Har du en bedrift med idéer til løsninger som det offentlige kan ha behov for? Arbeider du i et FoU-miljø som har kunnskap som kan bidra til innovasjon i offentlig og privat sektor? Da vil det være nyttig for deg å komme på vårt frokostmøte.

Program

  • Velkommen v/Heidi Andreassen, Innovasjon Norge
  • Sammen kan vi få gjort mye – hvordan kommuner og bedrifter sammen kan løse store utfordringer v/Kristian Wengen, Tinkr AS
  • Hvordan anskaffe innovasjon? v/Maiken Nilsen Stensaker, Nasjonalt Program for Leverandørutvikling
  • Utviklingssamarbeid mellom privat sektor og offentlige virksomheter v/Inger E. Haug, Innovasjon Norge

Møtet er et samarbeid mellom Innovasjon Norge, Forskningsrådet, Nasjonalt program for leverandørutvikling, Sør-Varanger Utvikling AS og Kirkenes Næringshage AS.

Det er gratis å delta, men du må melde deg på så vi vet hvor mange vi skal ordne frokost til.

Meld deg på HER!

 

Velkommen!